Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Προστασία από τα κουνούπια!


Τώρα, στην καλοκαίρι, την προστασία από τα κουνούπια είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Εγώ και την οικογένειά μου την προστατευω με αυτο με αυτό


      Badger Company, βάλσαμο Citronella & Δενδρολίβανο

Ενεργά συστατικά: καστορέλαιο, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και κερί, αιθέρια έλαια citronella, αιθέρια έλαια κέδρου, λεμονόχορτο , αιθέρια έλαια δεντρολίβανο και γεράνι .


Η σύνθεση αυτών των χρημάτων, όπως μπορείτε να δείτε είναι πολύ απλή. Το λάδι και διάφορα αιθέρια έλαια, τα οποία απωθούν τα κουνούπια. Ειναι  λιπαρο αλλα χρειάζεστε αρκετά λίγο και τρίψτε σε όλο το σώμα του. Μυρίζει Citronella ( παρόμοιο με λεμόνι )

      All Terrain, φυτικά εντομοαπωθητικό για παιδιά

Ενεργά συστατικά: νερό, γλυκερόλης sτεατικό, λάδι σογιέλαιο, το κερί, γλυκερίνη λαχανικών, σορβικό κάλιο, κιτρικό οξύ, αιθέριου ελαίου Citronella, κέδρων, γεράνια, λεμονόχορτο


Αυτό είναι παρόμοιο με μια ελαφριά κρέμα. Δεν είναι λίπαρο καθολου. Μυρίζει και αυτο σαν λεμονι. ειναι σε σπρει και το χρωμα του ειναι ασπρο απλωνετε στο σωμα σας πανευκολα.

Η αν ομως το κουνούπι ηδη σας τσίμπησε τότε θα σας βοηθήσει η θεραπευτική αλοιφή με βότανο Neem




Το Neem (Νιμ) είναι ένα δέντρο που μεγαλώνει στην Ινδία που εχει αντισηπτικές ιδιότητες. Όλα τα μέρη του δέντρου θεωρούνται ότι έχουν θεραπευτικές ιδιότητες (οι σπόροι, τα φύλλα, τα άνθη και ο κορμός) και χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία πολλών διαφορετικών φαρμάκων και καλλυντικών.

Neem χρησιμοποιείται παραδοσιακά για φουσκάλες, εκδορές, έκζεμα, φλύκταινες, ψωρίαση και όλες τις μορφές κόκκινων ερεθισμών στο δέρμα. Είναι αντιβακτηριακό και αντιμυκητιακό.
Στην iherb.com μπορειτε να αγοράζενε το απόσπασμα το Neem , ως βάμμα, ως αλοιφή θεραπεία ή απλά ως τσάι, χορτα, λοσιόν, οδοντόκρεμα και πολλα και διαφορα αλλα!


      Neemaura Naturals, θεραπευτική αλοιφή με βότανο Neem

Ενεργά συστατικά: αμύγδαλα λάδι, κνήκου λάδι, κερί, Azadirachta indica (neem) - εκχύλισμα, βιολογικά Azadirachta indica (neem) -  φύλλα, βιταμινη Ε.

Αυτό το μικρό βάλσαμακη μπορεί να κάνει θαύματα αν εχετε κόπει ή κατι σας εχει τσιμπησει ή έχετε καεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γδαρσίματα και ξερό δέρμα. Κάτι σαν First Aid για όλη την οικογένεια.

Νομίζω ότι σε κάθε σπίτι θα έπρεπε να είναι θεραπευτική αλοιφή ! Ειδικά για τα παιδιά.

Επειδή είναι για όλες τις περιπτώσεις και διάφορες χρήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου