Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Αντηλιακό μου για το πρόσωπο και το σώμα



Για πρόσωπο


Τέλεια προστασία για το πρόσωπο, το αγαπημένο μου αυτή τη στιγμή, εξ ολοκλήρου από τα φυσικά φίλτρα με καλή προστασία SPF 28. Με τη συνοχή της κρέμας να είναι αρκετά παχύρευστη, αλλά  εφαρμόζει και έχει εξαπλωνετε πολύ εύκολα, δεν είναι λιπαρή, απορροφάται αμέσως, δεν αφήνει καθολου λευκές κηλίδες, λεκέδες. Πρόσωπο απαλο πολυ , δεν το κανει γυαλιστερό, δεν είναι κολλώδη. Αυτή είναι η συνηθισμένη κρέμα ημέρας, για μια πολύ καλή και φυσική προστασία!


 
Υπέροχη ενυδατική κρέμα! Στις αρχές της δεκαετίας του γνωριμία με την κρέμα σε αυτό σύνολο των δοκιμών. Και μετα πηρα μεγαλο μεγεθος. Η κρέμα είναι πολύ απλη, σαν κρέμα γαλακτοσ. Εφαρμοζει πολυ εύκολα και απορροφάτε αμέσως, δεν αφήνει κανένα ίχνος, δεν κανει γαλυστερο ουτε  λιπαρο το πρόσωπο, αλλα σαν  αντηλιακη κρέμα προσώπου τωρα στο καλοκαίρι δεν μου αρκει. Ομως ως ενυδατική κρέμα κάτω από την βασικες αντηλιακό - chic κρέμα! την περνω για αυτό το σκοπό! σε συνδιασμο η κρεμα με το αντιλιακο μου δινει την προστασια που θελω!

Για το σώμα ( χρησιμοποιουσα πέρυσι )
Αντιηλιακό για το Σώμα SPF 30. Η υφή του είναι πυκνη έτσι πρέπει να εξαπλωθει γρήγορα  σε όλο το σώμα, γιατι αλλιως θα στεγνώνει πολύ γρήγορα και θα αφησει λευκές κηλίδες.  Η σύνθεση του είναι πολύ καλη, νομίζω και οτι είναι κατάλληλο για τα παιδιά! 


 

Είναι σχεδόν πανομοιότυπο, οι διαφορές της ειναι μόνο σε μικρές διαφορές στις συστατικα της συνθεσης και τη μυρωδιά. εχει ιδια εφαρμογη με το παραπανω, δηλαδη γρηγορο αλοιμα στο σωμα για να μην αφησει λευκες κηλιδες. Πολυ καλη προστασια απο ηλιο. Αυτο που αναγραφει πρασινο τσαι ειναι αοσμο ενω το τροπικο εχει μυρωδια μπισκοτου!

 Όλα τα αντηλιακά πρέπει να ανακινείται πριν τη χρήση!
Επιλέξτε ένα αντηλιακό εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου