Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Αντηλιακό μου για το πρόσωπο και το σώμα



Για πρόσωπο


Τέλεια προστασία για το πρόσωπο, το αγαπημένο μου αυτή τη στιγμή, εξ ολοκλήρου από τα φυσικά φίλτρα με καλή προστασία SPF 28. Με τη συνοχή της κρέμας να είναι αρκετά παχύρευστη, αλλά  εφαρμόζει και έχει εξαπλωνετε πολύ εύκολα, δεν είναι λιπαρή, απορροφάται αμέσως, δεν αφήνει καθολου λευκές κηλίδες, λεκέδες. Πρόσωπο απαλο πολυ , δεν το κανει γυαλιστερό, δεν είναι κολλώδη. Αυτή είναι η συνηθισμένη κρέμα ημέρας, για μια πολύ καλή και φυσική προστασία!


 
Υπέροχη ενυδατική κρέμα! Στις αρχές της δεκαετίας του γνωριμία με την κρέμα σε αυτό σύνολο των δοκιμών. Και μετα πηρα μεγαλο μεγεθος. Η κρέμα είναι πολύ απλη, σαν κρέμα γαλακτοσ. Εφαρμοζει πολυ εύκολα και απορροφάτε αμέσως, δεν αφήνει κανένα ίχνος, δεν κανει γαλυστερο ουτε  λιπαρο το πρόσωπο, αλλα σαν  αντηλιακη κρέμα προσώπου τωρα στο καλοκαίρι δεν μου αρκει. Ομως ως ενυδατική κρέμα κάτω από την βασικες αντηλιακό - chic κρέμα! την περνω για αυτό το σκοπό! σε συνδιασμο η κρεμα με το αντιλιακο μου δινει την προστασια που θελω!

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Αντηλιακά με φυσικά (ορυκτά) φίλτρα απο iherb.com

Σε προηγούμενη ανάρτηση σας είπα για τα σωστα και ασφαλή αντηλιακά. Και τώρα να σας δώσω παραδείγματα....Στην Ελλαδα δυσκολα να βρεις αντιηλιακά με φυσικά φίλτρα. Αλλα στο αγαπημενο μου iherb.com εχει πολύ μεγάλη ποικιλία !!!


                                                   Λοιπον ας αρχίσουμε !

Ασφαλής αντηλιακά - μόνο με φυσικά (ορυκτά) φίλτρα

Ζουμε στην μεσογειο, ζουμε στην Ελλαδα σε ενα ηλιολουστο τοπο! Και για αυτο εχουμε την αναγκη για καλη και σωστη προστασια απο τον ηλιο για εμας και τα παιδια μας

Είναι γνωστό ότι οι μικρές δόσεις της υπεριώδους ακτινοβολία UVA που απαιτούνται για την ανθρώπινη ζωή. Όπως γνωρίζετε ακτινοβολία UVA αποδεδειγμένα εχει συνμαντικο ρόλο στη σύνθεση της βιταμίνης D και του μεταβολισμού του ασβεστίου.... χωρίς βιταμίνη D το ασβέστιο και φωσφόρου απλά δεν απορροφάται . Ωστόσο, θα πρέπει να λαμβάνουν προφυλάξεις για να προφυλαχθούν από την υπερβολική υπεριώδη ακτινοβολία.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι προστασίας:

- Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε την άμεση ηλιακή ακτινοβολία  
- Να φοράτε ρούχα που προστατεύει το δέρμα από τον ήλιο 
- Χρησιμοποιείτε αντηλιακή κρέμα
  
 Αλλά ... καλύτερα να λάβει τα αντηλιακά μόνο για τη φυσικά φίλτρα. Αυτό είναι διοξείδιο του τιτανίου (titanium dioxide) και οξείδιο του ψευδαργύρου (zinc oxide) - είναι δύο από τα πιο ασφαλή φίλτρα. Ωστόσο, υπάρχει επίσης οξείδιο του σιδήρου (iron oxide), αλλά είναι πιο κατάλληλο για την παρασκευή καλλυντικών, επειδή έχει χρώμα του κεραμιδη / κίτρινο / κόκκινο και δίνει ένα καφε χρώμα )))) Έτσι είναι φυσικά φίλτρα μικρά σωματίδια, αυτα δεν απορροφώνται διαδερμικά από το δέρμα, απλα βρίσκονται στην επιφάνεια του δέρματος, σχηματίζοντας μια προστατευτική ασπίδα για το δέρμα και να ενεργει ως ανακλαστήρα της υπεριώδους ακτινοβολίας.


Για το δέρμα,  τα φίλτρα είναι εντελώς ακίνδυνα. Δεν προκαλούν αλλεργίες και ερεθισμούς, δεν απορροφάται από το δέρμα, αλλά απλώς μενουνε στην επιφάνεια και ξεπλενετε ευκολα. Προϊόντα που περιέχουν μόνο φυσικά φίλτρα, όχι αδιάβροχο.Ακόμη και τα μικρομετροποιημένα φυσικά φίλτρα δεν διαπερνούν το δέρμα. Είναι χημικά και βιολογικά αδρανές και ως εκ τούτου δεν προκαλεί ερεθισμό, ευαισθητοποίηση, φωτοτοξικό ή φωτοαλλεργικές αντιδράσεις. Τα φυσικά φίλτρα, παρά το γεγονός ότι κοσμητικά δεν είναι τόσο αποδεκτά (δίνουν μια άσπρη χροιά στο δέρμα και απλώνονται δύσκολα), είναι απαραίτητα γιατί παρέχουν πλήρη προστασία έναντι όλης της ηλιακής ακτινοβολίας και η χρήση τους μειώνει την χρήση των χημικών φίλτρων που μπορεί να εμφανίσουν τοξικές αντιδράσεις λόγω πιθανής απορρόφησης από το δέρμα.

Οδηγίες για τις αγορές σας από iHERB


 iHERB - ειναι φυσικά και βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, έλαια, τα συμπληρώματα και βιταμίνες, πού μπορείτε να αγοράσετε προϊόντων για την υγεία, την ομορφιά, την υγιεινή και τη διατροφή.
 iHerb - ο παγκοσμίου φήμης  κατάστημα των ΗΠΑ με ένα ευρύ φάσμα οικολογικων προϊόντων . Ιδρύθηκε το 1996, το κατάστημα στην ιστορία της, έχει κερδίσει μια άψογη φήμη. Τώρα είναι ενα παγκόσμιας κλάσης ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αντιπροσωπεύει την καλύτερη μάρκα των φυσικών προϊόντων, τα οποία είναι πάνω από 20.000 τίτλους από περισσότερους από 600 κορυφαίους κατασκευαστές. Εδώ είναι μόνο μερικά από αυτά:  MyChelle, Weleda, Derma E, Alba Botanica, Avalon Organic, Badger Compan, Earth Mama Angel Baby, Doctor's Best, Now Foods, Giovanni, Aubrey Organics, Eco Tools, Ecover

Η κεντρική ιδέα του καταστήματος - προϊόντων που προέρχονται από φυσικά συστατικά ...το οποίο περιλαμβάνει οργανικα (φυσικά)  καλλυντικά για τους ενήλικες και παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των μπιμπερό και τα αξεσουάρ για τη διατροφή, πιπίλα θηλές, ακόμα και πάνες χωρίς χλωρίωση. Διάφορα τρόφιμα διατροφής- λάδι καρύδας,( και όχι μόνο), αιθέρια έλαια, καλό τσάι και καφέ από διάφορα μέρη, κακάο, σιρόπι σφενδάμου, το φυστικοβούτυρο, την πραγματικη  ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, φυσικές γλυκαντικές ουσίες, καραμέλα, πάστα παξιμάδι, μέλι ακακίας και το τριφύλλι, το αλάτι Ιμαλαΐων, αθλητική διατροφή, βιταμίνες και μεταλλικά συμπληρώματα και πολλά περισσότερα.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στις Αμερική, Καλιφόρνια, η πόλη του Moreno Valley. Ενα χώρο, αποθήκη των 33 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία. για να εχετεμια εικονα του καταστηματος δειτε το παρακατω video



Το κόστος αποστολής για Ελλάδα είναι μόνο 4 $
 
Σημείωση: μέγιστο βάρος παραγγελίας μέχρι 1 800 κιλα αλλά στην ημέρα μπορείτε να κάνετε όσες διαφορετικες παραγγελίες θέλετε

 Οδηγίες για την παραγγελία σασ